Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

jag besvarar kritiken mot mina texter


Vissa tycker mina texter är upprepande depressioner, orden har en alldeles för mörk outfit som inte bidrar till positiva framtidsbilder. Jag borde tatuera en lycklig saga på huden och rädda jorden.

Andra anser att jag kväver hallucinationen om det globala samlaget när jag envisas med att aldrig tro på mänsklighetens förändring, då jag hävdar att allting är som vanligt.

Somliga menar att jag är en destruktiv produkt som vägrar se hur mycket kärlek alla har att ge varandra. Jag skulle må bättre av att gå i terapi, lära mig sluta skriva med hjälp av torra vattenfärger.

Jag förstår inte kritiken, eftersom jag i barndomen drömde att jag jagades av krokodiler runt plaskdammen i trädgården. Jag sprang skrikandes i rymden och grannen klippte gräsmattan bredvid.

______________
Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-12-03 12:48Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man härskar oinskränkt över sin egen poesi.
2016-12-03

  Gunnar Hilén VIP
jag vill inte se detta. men du vet jag älskar det. det oföränderliga kräver mycket sanna ögon. inget händer. allt detta har hänt miljarder gånger. folk dör. livet är en kamp. man går upp i matchen....betraktar sin motståndare....bestämmer sig för om det är döden eller livet. gå på bara.
2016-12-03

  Annie b'larsson VIP
I det andra stycket, så är det ju så att du får tycka precis vad du vill, det är din självklara rättighet. Men, sen kommer jag och påstår att här, i det 2:a stycket, så har du ju fel. Tycka får man så klart, men det betyder ju inte att din sanning är den absoluta sanningen.

Sista stycket tycker jag om. Där kan jag se hur det lilla barnet inte får den uppmärksamhet det har rätt till. Kanske pga att de vuxna runt omkring inte själva är riktigt vuxna. De väljer att se bort, väljer att inte se barnet; och det är illa. Fint skildrat av dig.
2016-12-03

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Den som vill ha ledande roll på dina dikter, ditt liv, eller på din skrivande i övrigt på karriär ska ha din djupa ignorans!
det är dem som behöver terapi du behöver pengar för skrifter...

2016-12-03

  kirsti ylinikka VIP
Man kan inte annat än bocka o tacka för underhållningen när man läser dina alster.
Fortsätt utveckla det du påbörjat - o det är så trevligt med rättstavat, korrekt grammatik o fullständiga meningar!
2016-12-03

  Marianne Räf
Du skriver fina texter å i dem har
du en genuint egen stil, vilken du
absolut bör fortsätta å odla...
2016-12-03

  NOTARIUS PUBLICUS VIP
Att enträget arbeta med en egen stil medför viss irritation fr omgivningen i landet "allas lika värde" du borde flytta till landet "allas olika värde"
2016-12-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Dina texter är skrivna i fantasieggande och fin prosa. Hur du ser världen har du all rätt att skriva om. Den kritik du oförtjänt får är inte konstruktiv. Det är inte dina åsikter, som ska kritiseras.
2016-12-03

    Sefarge VIP
Förglöm ej din "bevingade"
Trampcykel!
:)
2016-12-03

  Larz Gustafsson VIP
Strunta i vad töntarna tycker.
2016-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP