Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dålig självkänsla

En person som går undan hela tiden, i sitt liv

Tillvaratar inte sina intressen

Organiserar inte sitt liv

Förlitar sig på andras tjänster eller gunst;

och betalar för detta på olika sätt

Detta leder till att personen tappar fotfästet

och blir till slut en klagandes röst i öknen




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-03 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP