Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett hotat liv fast de har förnekat, men vem bryr sig.


Inte nu, igen.

Tänk, alla problem och dennes svåra liv
det som inte gått igenom, inte fungerat.

Allt sånt försvann när han träffade mig.

-Det är hon det är fel på! Sa han till dom.
Men den påverkan blev så sakta, alltså fel.

-Jag har inget liv utan dig! Sa han till mig.
Efter ett tag togs allt bort, det som var jag.

Detta hans egotripp, den som skadat andra
jag tänker; är det över eller ska jag bara dö?
---

Fast då så gav dessa ord mig en ny mening
nu har det fått livet. som i rannsakningen.

Jag undrar ofta, vem blir hans nästa offer?

-Det var på riktigt!

"Den här gången gick de inte på den linjen"

Ett hotat liv fast de har förnekat, men vem bryr
sig när bara döden finns där som tröst i natten.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-03 15:29



Bookmark and Share


  Stefan Viljehammar
Mycket bra poetat.
2016-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP