Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutlig kapitulation

Att leva är att leva

med allt vad detta innebär

Ett helt händelserikt liv

Att dö

är att slockna totalt

Att inte se, inte höra, inte känna

eller uppleva

Det är den slutgiltiga förlusten

efter kampen för tillvaron




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-03 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP