Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekens väsen




hela dialogen
gungar
fram och tillbaka
orden faller ut
hämtas in
ibland måste mannen dra sig ur samtalet
hämta kraft
kvinnan är omättbar
på hans ord
han blir stolt
fast det bli lätt bara ett svammel
men om hon väntar
formulerar han sig igen
och om ämnet är intressant
så kan han åter både tala
och lyssna




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-03 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP