Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Envägskommunikation

envägskommunikation
bara enkelriktat tal
kan uteslutas

och tystnaden
blir till sist
fulländad




Fri vers (Fri form) av Junia VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-03 19:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra belyst!
2016-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP