Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

o jag förstår

o jag förstår att
det smärtar
gör ont
väcker
oro

o jag förstår att
ord tappas
i golv
talet
tomt

o jag förstår
när orden
tystnar
kallnar
helt

o jag förstår
den tysta
tårens
stilla
fall




Fri vers (Fri form) av Junia VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-03 20:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt
2016-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP