Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg livet rinna ifrån dig

Jag såg livet rinna ifrån dig,
sipprade ner för din kropp.
Lämnade våta spår efter din väg.

Din kropp passerade genom en dimma,
desto djupare in du kom
ju mer genomskinlig blev din kropp.

Jag mötte dig på andra sidan,
du så tydlig tidigare var
nu
en skugga av ditt forna jag.




Fri vers av Midnight
Läst 525 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-03 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight