Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det verkligen så här enkelt ....


Sanningen

Kärleken är evig
Döden det definitiva
Livet det föränderliga
Nuet det enda verkliga




Fri vers (Fri form) av Jack_iX
Läst 441 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-04 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX