Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänlighet

Vänlighet och med omtanke

är den olja

som smörjer

de kärvande låsen

människor emellan




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-04 11:43



Bookmark and Share


  Feminaz
Vänlighet värmer!
2016-12-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, det behövs mycket av den varan. Och ändå kostar den så lite.
2016-12-04

  Öknens Ros VIP
det behövs verkligen så som det kärvar mellan människor numera.
2016-12-04

  Marita Ohlquist VIP
Så bra du skriver!
2016-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP