Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Stygghumöre"

Det kommer an på sinnelaget

hur man rätt handskas

med sin omgivning

För man ut sitt dåliga humör

("stygghumöre" på jämtska)

så får man dåligt tillbaka och tvärtom

Så enkelt är det ju




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-04 13:17



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tack till dig:
Gode hum:örn!
;)
2016-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP