Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen

Det knackar av droppar i stuprännan

Mörker i hagen där hästar hovar i blöt jord

Men husen lyser mys med ljus i fönster

Stigen är hal och svår att gå

Skogen kastar sin glans i ett kärr av en strimma månljus

Traskar som vanligt i samma spår som alltid

Och åter igen på väg hem




Fri vers av R Michael H
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-04 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R Michael H
R Michael H