Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lanDad flinga

 

 

Tyst står livet nu,

liksom andas var sekund

med munnen öppen och klump i hals

en ensam nattlig stund.

 

Glädjeskutt till bjällerklang

och allas lycka i bloss

tysta är stjärnorna ovanför

som ler och blinkar till oss.

 

Av tacksamhet höjt är glas

jag önskar allt gott till er

i tystnad jag böjer mig varsamt

ömjukt jag tackar och ber.

 

Moder denna nåd mig är förunnad

att just nu växa av all lycka

och det gör alls ingenting

att snön det varma gröna smycka.

 

Nej tyst står jag i livet nu

jag gör så av förundran

även julen kan vara en tid

av glädje och begrundan.

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-04 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP