Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De magiska färgerna

Silver och rött. De magiska färgerna. De är överallt och ingenstans.

Vad jag har hört ska jag endast se gråzoner. Exakt vad innebär det?
I en värld full av tomhet, finns det inga färger.

Det är inte bra, det är skamligt. Men varför skulle jag ge upp de två saker jag har kvar? Jag vill få se färger. När silver och rött möts.

Silver och rött. De magiska färgerna.




Fri vers av Phantastic_chaos
Läst 321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-04 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phantastic_chaos
Phantastic_chaos