Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla låt mig explodera

Jag har alltid älskat kärleken,
få någon att känna sig värd,
vara den som är behövd,
kittlande skäggstubb,
kyssa på smilgropar,
göra allt för någon,
tråna natten lång,
sökande händer,
varma kroppar,
lakan på sned,
gråta glatt,
bli hörd,
smekas,
känna,
vara,
le
å

Jag blir så jävla rädd, för jag vet,
att snart kommer det att slå ner i mig
Det kommer kännas för bra för att vara sant
Och jag kommer tvivla, tro att han vill mig illa
Jag kommer tro att det är fel av mig att välja honom
Kanske kommer till och med någon säga det till mig också,
Men jag vill så förbaskat gärna, med alla mina ömma krafter
uppleva varenda cell och atom i mig, explodera i hans famn






Fri vers av Nimbus VIP
Läst 763 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2016-12-05 01:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Risken med att s.a.s "ge sig någon annan i våld" är stor..risken för besvikelse är alltid som en skugga i bakgrunden, men att förvägra sig den njutningen är att gå miste om nåt centralt i livet. Riktigt bra beskrivet.
2019-10-27

    ej medlem längre
Den här dikten är en riktig dynamit. Explosiv med känselkraft.
Och avslutningen är ljuvlig: "explodera i hans famn".
2017-01-11

  Andreas Widell
Fan vad snyggt! :O
2016-12-19

  valpen
Välgjord poesi! Fint att få ihop en sådan talande text i det formatet.
2016-12-07

  Valter Örn VIP
Trånad och tvivel följer oss genom livet.
Längtan heter vår arvedel !
2016-12-06

    ej medlem längre
Fint
2016-12-05

  Nils-Robert
En så rar dikt om önskad kärlek. Hoppas den kommer in genom dörren.
2016-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Nimbus
Nimbus VIP