Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under tusentals stjärnors ljus


Ömsint älskade vi , utomhus

under tusentals stjärnors ljus


Vad vi inte visste , var att

många av dem sedan länge

redan hade slocknat


Det vi såg var en illusion och

tanken på vårt eget mörker

blev plötsligt upplyst


En gång kommer man kunna

se oss därute , fastän vi sedan

länge är borta






Fri vers av Vågparet
Läst 447 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-12-05 02:04



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Dina ord har en existentiellt bråddjup.
2016-12-07

  Solstrale VIP
Tilltalar mig starkt! Riktigt djupt! :)
2016-12-05

  Nils-Robert
En dikt om det fysikaliska faktumet att vi en dag inte finns mer - kanske!
2016-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet