Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara vaken


Kan inte sova

för jag vill

vara vaken






























i DIG




Fri vers av Vågparet
Läst 371 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-12-05 02:11



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Snyggt! :)
2016-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet