Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanke-Haiku

 

 

julen snart är här

stora släkten samlas då

ensam gråter tyst

 

tomheten ekar

ingen knackar på hens dörr

gröten kallnat har

 

stora släkten trivs

glädje och gemenskap här

glömd är ensam själ

 

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-05 10:21



Bookmark and Share


  Susanne Klint Martell
bra skriftat om en sorglig sanning
2016-12-05

  Marita Ohlquist VIP
Dessvärre är det ofta så att det finns en ensam, gråtande själ när släkten samlas!
2016-12-05

  Sofhia Wirström
vemodiga rader
om ensamheten
om julen
hur många har det
2016-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP