Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr Kapun och hans brorsa

 

två tuppar från Orsa

alltid gal när de morsa

de e lika bra de

för de gör succé

herr Kapun och hans brorsa




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-05 10:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det rinner texter ur Margta, så nu är det bara att vänta på bilderna.
2016-12-06

  ULJO
Ha. Ha
Kul på måndagsförmiddagen
2016-12-05

  Lars Hedlin
Briljant!
2016-12-05
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP