Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BYGGA LEGO

 

Tystnad

omsluter mig

 

jag bygger lego

med ord

 

försöker få bitar

att passa ihop

 

börjar om

på nytt

 

bygger som

jag vill

 

skiter i manualer

 

resultatet

överraskar mig

 

jag förstår tanken

jag inte förstod




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-12-06 16:56



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Det är när man vågar leka med ord och dess uppbyggnad som resultatet blir spännande.
2016-12-12

  ResenärGenomLivet VIP
Så bra...man får inte ge sig...
2016-12-10

  Lars Hedlin
Mycket bra framfört!
2016-12-08

  Petter Wingren
Det är just det som är giftet för en dikt adict.
2016-12-07

  ULJO
Bättre än verklighetens lego
2016-12-06

  Sofhia Wirström
detta lego
älskar jag att bygga
fint förmedlat
2016-12-06

    ej medlem längre
Handlar i min läsning om livet och hur man lever det

"bygger som
jag vill"

och hur man kan komma till insikt

jag förstår tanken
jag inte förstod"

Fint snickrat stycke poesi!
2016-12-06

  Rise Little One
Härligt sätt att bygga den här typen av lego!
2016-12-06

  Blomma-Stjärna VIP
ord som man bygger fritt med
kan ge mer
än något lexikon!
Bra skrivet om det självläkande skrivandet
och om poesins livskraft!
2016-12-06

    ej medlem längre
Orden lever sitt eget liv för oss att tolka och använda oss av.
2016-12-06

    Dan Myrbeck
Tolkar detta satiriskt med anledning av att miljontals kronor spenderas på kurser:

Det är konstigt
om Lego
är legio
i Sverige -
ett nytt Legoland!

2016-12-06

  Solstrale VIP
Säker bild med fint ordval och mellan raderna kan man läsa ut din skrivkramp...
2016-12-06

  Marita Ohlquist VIP
Ett utomordentligt bra sätt att komma till insikt!
2016-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP