Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och Älskaren



Han har sköna händer
Älskaren

Han säger att jag är vacker
för honom
Älskaren

Vi flyter med
i en osynlig vind
Jag
och
Älskaren

Vi har en uppgift
i varandras liv
Motsatser
Jag
och
Älskaren

Ömsinthet
Åtrå
Lust
han ger mig det
Älskaren

Han är sensuell
Älskaren

Vi njuter
Jag
och
Älskaren






© Snuffa 20161205




Fri vers av Snuffa
Läst 519 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-05 14:16



Bookmark and Share


    Håkan B Andersson
härligt
2016-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Snuffa
Snuffa