Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden

Tystnaden, tystnaden, ständigt du är,
öronbedövande, prövande stark.
Till ljudet av sorlet i livets sfär,
du knyter, du bryter ständigt ny mark.

Den sfär som nu byggs, omsluter nu allt,
reflexer som växer och bländar.
Det ekot förstärker, blir tusenfalt,
ljudet, nu bjudet, leker och ändar.




Bunden vers (Rim) av Unikum VIP
Läst 499 gånger
Publicerad 2016-12-05 14:34



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Imponerande, rim med poetisk ådra.
2018-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Unikum
Unikum VIP