Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om urskogarna dör kommer också annat liv försvinna ... vi får större miljöproblem än vad vi har idag.


Om vi Älskar våra Nära

Om vi bryr oss om
Älskar våra Nära ...
Måste vi ibland
Se Längre än bara runt hörnan  

Det vill säga våra Barn,
barnbarn och barnbarnsbarn ... 

Hur
kommer deras jord
se ut

om 10 - 30 år?     

 

© Ann Åhsberg  




Fri vers av Ann V Åhsberg VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-12-05 16:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Så bra och mycket tänkvärt skaldat!
2016-12-11

  Minkki VIP
En väckarklocka! Visst har det talats om detta i några decennier - men generationerna skiftar, frågan måste ständigt aktualiseras på nytt. Tack för texten, Ann!
2016-12-10

  Chawa VIP
En livsviktig mycket tankeväckande text! Vet att indianerna tänker flera generationer fram... Detta tänk borde vi absolut ta efter!
2016-12-06

  Bo Himmelsbåge
Vilket underbart fadderbarn du har,
i djungelns urskogar!

Så sant... som Du skriver...
försvinner de stora urskogarna,
så försvinner de syregivande, fräscha lungorna o reningsfilter, som de är...
Förutom alla de sällsynta, spännande o nyttiga livsformer som frodas där!
DÅ kommer givetvis våra miljöproblem att växa sig ännu större!

Jaaa... detta är den Livsviktiga frågan... Vilken värld vill vi lämna över till våra kommande generationer
o samtidigt kunna se dem öppet i ögonen?!

2016-12-05

  ULJO
Det är viktigt att se naturen
2016-12-05

    ej medlem längre
Ja det är viktigt att tänka på, de stora skogarna är jordens lungor.
2016-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Ann V Åhsberg
Ann V Åhsberg VIP