Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag åker..

Jag åker längst kusten
mil läggs till mil.
En resa från mina kära
hem till snön.
Solen strålar starkt
-påminner om vår.
Musik i mina hörlurar
tåget flyger framåt.
Sista biten med buss
stora snöflingor faller.
Träden är täckta med snö
julstämning infinner sig.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 524 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-12-05 18:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Snön kan vara riktigt vacker...
2016-12-10

  ULJO
Bra att du tar dig för och gör något konkret. Tänker på dig min vän.
2016-12-05

  Marita Ohlquist VIP
Mysigt med julstämning!
2016-12-05

    ej medlem längre
Underbart vackra ord.
2016-12-05

  anits VIP
Så målande och fint skaldat!
2016-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP