Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skruv på den

 

 

Nej, men så att läget är vad vi gör det till

Och då så många fingrar är med i burken

Så skruvar det sig såklart

Man kan sitta och knepa och knåpa

En hel livstid om man så vill

Men när allt vatten kokats bort

Så är där kvar

Du och jag

Vi två fina

I en salig röra

Av varandra

 

Och alla de andra

 

Sådan osis och vilken tur

 

Samtidigt

 




Fri vers av Andreas db Gustafsson
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-05 19:27



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Jag ÄLSKAR saliga röror - en dikt att förälska sig i - precis som livet självt.
2016-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson