Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om självskadebeteende


Den smärtan

Det gör inte ont nog
Det är känslan
Det är allt

Det är i mitt huvud
En parasit Som känns som en lösning men är
ett problem

Det gör inte ont nog
För det gör för ont




Fri vers (Prosapoesi) av deepkittens
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-05 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deepkittens
deepkittens