Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerades av Stefan Albrektssons S.O.S.-idé : "Skrivregler: 3 enstaviga ord i rad 1 & 3, 3 ord som är minst 4-staviga i rad 2, och varje rad måste innehålla minst ett "ö"."


sos morsning och goodbye ät ej av min paj

För en stund

Ögonlocken övertäcker ögonblicken

Kör på grund

 

 Hör från dig

Översköljes öronsnäckor övertoner

För ett nej

 

Bak blir bröd

Överjästa lövtunnspröda mördardegskaka

Blev din död

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av prima donna
Läst 393 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-06 21:25



Bookmark and Share


  Engel
Rolig och full av liv (och död!)...
2017-02-07

  aol
Snyggt virkat gillar greppet.
2016-12-07

  Nanna X
Skickligt snickrat, oväntat slut!
2016-12-07

  ULJO
Fint framfört vännen
2016-12-06

  TrollTörnTrappan VIP
Wow, du behärskar redan formen tillfullo!!! Skulle kunna driva ett helt bageri & konditori med dessa (alltför) läckra knyten... Dessutom med seriöst innehåll av livsavgörande karaktär!
2016-12-06

    Sefarge VIP
Tack!
Gäller att lägga på
Minnet?
;)

2016-12-06
  > Nästa text
< Föregående

prima donna