Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnhimmel

Det sitter en kille på en gunga i parken om nätterna
Han röker, gungar högt och tittar upp mot stjärnhimlen
Jag har alltid sprungit fort, fort förbi
Mördare, galning,
vem vet?

Såg honom i veckan igen
Mitt i min sorg, ensamhet och förtvivlan
ville jag sätta mig där,
med killen på gungan
som röker, gungar högt och tittar upp mot stjärnhimlen

Kanske vet han allt om livet,
om sorgen och
om ensamheten
Kanske har han levt precis som jag
Utan en jävla aning om vad man ska göra av alla känslor
Sökt sig till en gunga, en cigg, en stjärnhimmel
och funnit frid




Fri vers av BlackNelly
Läst 453 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-12-05 23:51



Bookmark and Share


  Gin83
Älskar denna
Så grymt stämningsfullt
Man ser verkligen hur denna skulle illustreras
Vem vet vem han är ? Kanske värsta profeten...kanske ett resultat av din fantasi och längtan...kanske den du springer mot
Tycker denna är helt magisk
Applåder !!
2017-01-28

    Anneli A
Mycket bra!
2016-12-10

  RitaBrunner
Tycker om bilden du målar upp och o känslan i texten. Mycket bra!
2016-12-10

  hero40
Mycket bra!
2016-12-07

  Katinka VIP
Snyggt filosofiskt.

Man vill gå ut i natten,
se på stjärnor och röka.
2016-12-06
  > Nästa text
< Föregående

BlackNelly
BlackNelly