Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske det kan vara hela tiden kompasser



kanske det kan hela tiden kompasser

kanske det kan
vara hela tiden kompasser
stänga av TV:
inte lyssna på någon
låtsas att är inte här
Jag kommer att ta dig till en plats aoende väljs
Nu vet du sanningen
litar mig nu
inte ohjälplig tid och tid
en tid som inte var min,
och kan aldrig skada att
Din utbildning har din fängelse ..
Människor dras till det faktum att den inte är avsedd ...
Det finns en härlig sak som kallas frihet ..

Från tidiga människor måste börja vad de vill från livet ..
Eftersom kan läsa och skriva folk har du här i livet
som var fortfarande inte och vad avståndet,
och det inte tar tid, och vad leran,
och det tar inte vinden kan aldrig nå oss
den tid det tvingar oss att låtsas
eller fly ett tag,
eftersom det inte var tid till annan
eller den tid det var kanske avlägsen
Öster gånger eller väst eller
alla kompasser


Carlos Ac libera

GOR sv donation till författaren

CAIXA GERAL DE DEPOSITOS,SA
IBAN number: PT50003506510047352100024 BIC Code: CGDIPTPL




Fri vers av megaThor
Läst 397 gånger
Publicerad 2016-12-06 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

megaThor
megaThor