Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudinna

 

Gudinna

Det finns en värld
det finns en värld här utanför, Gudinna
där står jag, vi alla, hela mänskligheten
frysande

det finns en värld
det finns en värld här utanför, Gudinna
där står jag, vi alla, hela mänskligheten
frysande

vi behöver dig, Gudinna
vi behöver dig, Gudinna
att smälta frosten i vår inomvärld.

Vi behöver dig
vi behöver dig, Gudinna
så många vill, men ingen kan
som du, Gudinna, smälta block av is
i frusna bröst
och med din värme få var äng
att blomma

det finns en värld
det finns en värld här utanför, Gudinna
kom, välsignade!




Fri vers av S-E Forslin/same
Läst 360 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-06 07:32



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En vacker bön
från frusna själar
till varma Gudinnan
att tina upp oss
2016-12-07

  Öknens Ros VIP
Ljuvliga Gudinna som värmer allt fruset!
2016-12-06

  Fem hjärtan VIP
Jo nog behövs Gudinnor som kan värma frusna själar.. Så fint!
2016-12-06
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same