Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


STRÅLANDE POESI

 

elledningarna över åkerlandskapet

sträcker sig likt rader i en skrivbok

 

lysande poesi snirklar sig på ledningen

leder oss in i en varm romantisk känsla 

 

kala grenarnar skriver in sin lyriska prosa

bestrålanade morgonsols rodnande horisont

 




Bunden vers (Blankvers) av Solstrale VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-12-06 08:38



Bookmark and Share


  Zingo
Lockar mig att le - och se! Tack.
2016-12-08

    Peter Söderqvist
Vacker är morgonen.
Tack.
2016-12-06

  Marita Ohlquist VIP
Härliga ledningar som gör att vi kan mötas i poesins värld!
2016-12-06

  Marianne Räf
Ja, Poesi - som din - kan verkligen
Stråla !! Gör det lättare att finnas!
<3

2016-12-06

  överlevaren VIP
Färgsprakande dikt, fint!
2016-12-06

  Quasimodo
Livet, kärleken och tillvaron är poesi i en skön bild här!
2016-12-06

  Fem hjärtan VIP
Mycket vackert!
2016-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP