Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
styr din tanke


Är är är?

de säger att du är
som om de ägde någon sanning
är är inte är
är är något du väljer
låt inte deras tanke styra
styr din egen
den ror till ro




Övriga genrer av Let it go VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-06 09:37



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint om att välja att vara.
2022-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Let it go
Let it go VIP