Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillgångssången

 

Munnen formar söta ord som bär.
Sanningens ord, skarpa som svärd.

Ögonlocken fladdrar som fjärilsvingar.
Starka i sin sprödhet.

Hjärtat känsligt som en seismograf.
Känner varje nyans vida omkring.

Känsligheten och sårbarheten,
är styrkan och tillgången vi har.




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-06 11:23



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Våra tillgångar.
Mer än Euro på
Banken!
Vackervist skriftat!
:)


2016-12-06

    Jane S VIP
Vilken fin sång du har skrivit.
2016-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP