Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig ska jag älska någon

Så nu har jag blivit raderad
Bortkastad, knappast något nytt
Han som jag tyckte om mer än någon annan på ett tag,
han fick mig att må sämre än någon förut
Sedan avslutade han med att slänga mig till tomheten
Naken, blottad, tagen, använd,
utnyttjad, förkrossad, jag

Tomheten som han byggde upp, hans gåva till mig, den enda han gav,
den som jag klarat mig så bra utan
Utan honom klarade jag mig bra
Innan honom
Nu är allt bara hemskt

Frågorna slutar aldrig snurra,
undran tar aldrig slut
Och det kommer den aldrig göra heller
Jag var inget mer än en ersättning, en tillfällig njutning
Fast han fick mig att tycka om honom, att tro så mycket mer
Sedan drog han mattan från mina fötter,
hävdade att jag hade inbillat mig allt

"Vill du inte hellre vara med någon som är kär i dig?"
Orden hugger mig, provocerar mig
Så arg är jag, sviken
Så mycket jag försökte för honom, så mycket jag gjorde, fastän han inte förtjänade mig
Jag känner mig dum, en idiot, borde vetat bättre
Hade jag vetat om, aldrig gjort samma igen

Aldrig, aldrig ska jag älska någon,
och aldrig ska jag vilja ha någon på samma sätt igen
Aldrig ska jag göra mig så tillgänglig igen




Fri vers (Fri form) av Constantine Snow
Läst 343 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-12-06 15:03



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du är värd ett bra budskap: "Gud finns!"
2019-08-22

  Engel
Sanna ord. Jag hoppas du kan finna tröst i att de bara är sanna en tid.
2018-02-26

  Solstrale VIP
Starkt upplevt och bra skrivet!
2016-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Constantine Snow
Constantine Snow