Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri vers Ur Världens sista diktsamling 2012


Inte än


Jag vill inte sjunga sista versen
riktigt än
inte ivra för tonen av farväl
till en föreställning
som gör mödan värd
och
när jag vänder mig mot vinden
för att möta dagen
vill jag lyssna efter visan som tonar genom bruset
jag vill vässa pennstump och melodi
uppträda på den scen
där skuggan trofast går bredvid mig
medan orden fortsätter forma livets bilder.




Fri vers av majola VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-12-06 16:28



Bookmark and Share


  danne //
( vända sig mot vinden )
vackert man känner liksom brisen mot sin hud när man läser just det stycket..
fint skrivet
2019-07-23
  > Nästa text
< Föregående

majola
majola VIP