Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fundering


efter nio år när det tar slut

nu har det gått tio år sen jag först mötte dig
nio år av mitt liv har du fått
så kär jag var i dig i början
och så lycklig jag var att det blev vi
jag var lycklig
nu är det snart slut för jag kommer gå vifdare
vem kommer jag att bli ?
jag har så länge varit din

vad kommer jag att göra?
hur kommer det kännas att vakna ensam och veta att man är en?
en person bara och inte en andra hälft
vad har jag gett dig?
hur kommer du att minnas mig?
hur kommer du att känna för mig?
hur kommer det att vara att mötas sen igen om vi möts om flera år?
det känns så främmande nu att vi kommer att inte vara tillsammans
som för alltid-som två svanar som vi var.




Fri vers av Emeliemeriam
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-06 18:43



Bookmark and Share


    jaybird
Rikt om förlust!
2016-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Emeliemeriam
Emeliemeriam