Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rimmat

-"Vi får rimmad skinka på Julafton!"

-"Jaså, är den alltså julrimmad?"




Prosa av limerick
Läst 389 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-12-06 19:31



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
För författare rekommenderar jag
sidfläsk.

Om man vill att helgen ska rulla på,
blir min rekommendation
hjulrimmad.
2016-12-07

  Gunnel Eriksson VIP
Rolig lek med ord.
2016-12-07

  walborg
Julrim på gång
2016-12-06

  Marita Ohlquist VIP
Skinka, skinka på fatet där
nu du rimmad och färdig är
klar att äta med senapssmak
nu står glädjen högt i tak
2016-12-06

    jaybird
Gris, denna underbara spis på svenskt vis!
2016-12-06

  lodjuret/seglare VIP
Sittfläsk eller sidfläsk, frågan kan ju också vara som öppen där. Så mycket jag inte har krattat sedan vår 1997.
2016-12-06
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick