Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oskuld


Regnkyss

Jag står ensam på en klippavsats och framför mig har jag ett öppet hav

Jag tittar upp mot himlen

Mörka moln rullar in över havet och skymmer solen

Jag beundrar dom vackra regndropparna som faller ned mot jorden

Ler och skrattar förtjust när dropparna faller mot mitt ansikte

Smeker mig över kinden och rinner sakta ned mot mina läppar

Jag är fri!

Plötsligt vänder vinden

Någon tag i min arm, vänder mig bryskt om

Ställer mig ansikte mot ansikte

Tvingar till sig en kyss och tar av mitt innersta

Jag känner hur all min energi försvinner

Den rinner av mig likt vattendropparna som faller runtomkring mig

Jag själv faller... in i ett mörker

Jag försöker greppa tag om något eller någon

...men inget o ingen finns där

Bara havets öronbedövande brus och ekot av vinden som blåst förbi

Ensam på klippavsatsen återigen

Regndropparna faller sakta nu

Molnen spricker upp och solen lyser igen

Värmer marken jag står på och klipporna runtomkring mig

Inombords känner jag mig ful och frusen

Något rinner längs min kind ner till mina läppar

Smakar salt

Mina tårar dom tar aldrig slut




Fri vers (Fri form) av Rani
Läst 197 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-12-06 19:47



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Fantastiskt bildspråk swom jag gillar mycket

Applåder till dej
2018-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Rani
Rani