Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glänsande vackert ...

 

som en stark individ

när dina varma tankar nått mig

skimrande skatten i hjärtat

när du finns

i mitt liv




Fri vers av Rise Little One
Läst 297 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-01-18 11:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint :)
2017-01-22

  ResenärGenomLivet VIP
Underbar känsla...
2017-01-21

    Dan Myrbeck
Fina ord!
2017-01-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Ömt och vackert om kärleken, som bor i hjärtat.
2017-01-18

    ej medlem längre
Vackra innerliga ord om kärlek.
2017-01-18

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!

"när du finns
i mitt liv"
2017-01-18

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja glänsande när goda tankar når en! Mjuk och kärleksfull liten text
2017-01-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så det är lyckan
man bär strålar
ut till andra här!
2017-01-18

  Quasimodo
Mycket liv och kärleksvärme strålar ut ur dessa ord!
2017-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One