Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bla

Torkan sitter som klister under fingrarna
Får inte ner en mening som känns rätt
Ökenstorm i huvudet hägringar så vackra
Men inget faller ner över tangenterna
Skit också varför är det så

Bla bla bla suck!


Lynx63 ©




Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-06 21:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Lite ord letade sig fram ändå...man kan känna igen känslan...
2016-12-10

  soligajag_1 VIP
Här fick jag mig ett leende så brett och mitt inre vaknade till liv.
Fantastiskt bra skrivet om detta bla. .
2016-12-08

  Ljusletaren
Attans vad du fick till det bra :-)
/kram
2016-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP