Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trä


Jag håller en stor bit trä i handen vrider och vänder på de oformliga stycket
Blundar och ser former som sakta framträder kniven karvar sig igenom barken
Mjuka linjer med kurviga former böljar sig som vågor genom min arm ut i fingrarna
Öppnar ögonen och i min hand ligger det en ängel med vingar som kramar den lille
Ett barn är fött med en ängels vakande hand över sig


Lynx63 ©




Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-12-06 21:51



Bookmark and Share


  Marja-Liisa Koski VIP
Allt är levande på jorden!
ML
2016-12-12

  ResenärGenomLivet VIP
Tänk så mycket mer det betyder när man gör något själv...fint beskrivet...
2016-12-10

  soligajag_1 VIP
Så fint skrivet om denna träbit som till slut förvandlades till en ängel så skön!
2016-12-08

  Ljusletaren
Attans så fint / kram
2016-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP