Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad att jag aldrig lydde det råd du gav. ..

Tänk att ett enda möte kan röra upp så mycket

Få saker som jag sedan länge trodde var glömda 

Att åter komma fram till ytan och där tränga in

Likt frätande syra göra min hud lika tunn som papper

 

För det du sa till mig den där gången då jag redan

Var så sårbar jag kunde bli gör ont än idag ska du veta

 

Och trots att jag inget sa och spelade med då vi sågs

Så var mina korta svar inte enbart korta för att det avvek

Från det vi höll på med och det som var ditt mål

Utan det var mitt sätt att visa att nu är det jag som har övertag

 

Och du skulle bara veta hur glad jag är att jag aldrig

Lydde det råd du gav mig den där dagen för länge sen

Då du sa att jag skulle sluta umgås med *gamlingar* 

För hade jag lytt det rådet hade jag fortfarande varit den

Ensamma ledsna lilla flickan utan några vänner alls

Om jag över huvudtaget orkat överleva så här länge

 

Du fick aldrig veta att jag inte hade någon annan att gå till

Och hade jag haft det så var det i så fall inget du behövde veta

För vänskap har ingen ålder och man blir aldrig för gammal för en kram




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-06 22:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA bra att du går på din egen magkänsla och intuition...
2016-12-08

    Dan Myrbeck
Det är väldigt viktigt att inte bara förlita sig på en enda människa i sitt liv.
2016-12-07

  Marita Ohlquist VIP
Underbart av slut på texten!
Så borde alla tänka och känna.
2016-12-07

  Öknens Ros VIP
Så rätt, vänskap har ingen ålder och man blir aldrig för gammal för en kram. Kloka ord från dig.
2016-12-07

  ULJO
För vänskap har ingen ålder och man blir aldrig för gammal för en kram
2016-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP