Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Engelsk dikt om depression


Teddy bear

I don't like it in here
I just want my teddy bear

Surrounded by long black walls forming an empty hall
They aren't very tall
so I always have to crawl

The walls continue to drain me of force
Causing me to lose my course

The longer I'm in here the harder it gets without a doubt
But I don't know how to get out
No doors No Windows just darkness
I start to feel heartless
So then
maybe this is harmless?

Regardless
I wait
for fate for love or hate
for someone or something to open the gate or lift the weight and make me great But no
It's too late

So I just sit here and stare
longing for my teddy bear




Fri vers (Spoken word/Slam) av deepkittens
Läst 441 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-06 22:22



Bookmark and Share


  Bearded Bear
Vackert hemskt ingen ska behöva känna så än mindre har de så. Hoppas så innerligt att hon får sin nalle och får mod att göra sig fri.
2017-01-26
  > Nästa text
< Föregående

deepkittens
deepkittens