Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från stress till lugn och ro







När livets trafik går för fort
jag är stressad och okoncentrerad

då kör jag in på en mental parkeringsficka
och samlar tankarna




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 449 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2016-12-07 12:07



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Så klokt..
2016-12-11

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är ofta behövligt...
2016-12-10

  ULJO
Klokt
2016-12-08

  Lars Hedlin
Mycket bra vännen
2016-12-08

  Salvation Pepper
Skön och enkel lösning på ett vida spritt problem.
2016-12-08

  överlevaren VIP
Bra körteknik på livets bana!
2016-12-07

    Peter Söderqvist
En överlevnadsstrategi i ord.
Klokt.
2016-12-07

  Nils-Robert
Ja vila och avslappning är fin fin medecin
2016-12-07

  Ida-Marianne
Det finns så många bra sätt att varva ner. Relax med hjälp av stilla musik är också bra...

2016-12-07

    Birgersdotter VIP
Så klokt och bra!
2016-12-07

    ej medlem längre
Tystnad och ensamhet är nödvändigt ibland
2016-12-07

    Dan Myrbeck
Bra idé! Och du slipper säkert
p-böter.

Och skulle du vilja ge dig ut i
trafiken igen, så välj en
bomullsrondell - det mjuka
alternativet...
2016-12-07

  louisegirl
Så klokt och bra Marita <3
2016-12-07

  Johan Strömstedt
Bra text att dela med sig av. Det enkla är det svåra speciellt när man skall uttrycka sig. Fint!
2016-12-07

  Gunnel Eriksson VIP
Ibland svårt att hitta den där
parkeringsfickan. Bra formulerat.
2016-12-07

    jaybird
Parkeringsfickan, vår tids kloster.

Obetänksamhet motstår inte 10 sekunders betänksamhet.
En långsam utandning lugnar de flesta vredesutbrott.

Djupt skönt och meditativt, Marita.
2016-12-07

    ej medlem längre
Ingen kan uttrycka sig finare om livets alla sidor än du!
2016-12-07

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Får jag be om adressen.
Fin dikt i jäktets juletid.
Ha de bra. TBG.
2016-12-07

  Eva Helene VIP
Vilken bra bild, tack för den!
2016-12-07

  Rise Little One
Det kräver nog ett speciellt körkort för att behärska tekniken :)
2016-12-07

  walborg
Härliga nya begrepp Du skapar
2016-12-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärda kloka ord, från dig, fina skrivarvän!
2016-12-07

  Larz Gustafsson VIP
"Vi väntar in våra själar", som några afrikanska bärare sade när man undrade varför de plötsligt stannat.
2016-12-07

  M.Eta
Bra, man behöver sätta sig ner och ta djupa andetag ibland.
2016-12-07

    ej medlem längre
instämmer med margta.
2016-12-07

  Janina Kaminska
Snyggt, originellt, smart.
2016-12-07

  StinaJ VIP
Verkligen en god idé att ta en paus emellanåt. Svårt att förverklig dock.
2016-12-07

  Blomma-Stjärna VIP
"mental parkeringsficka!" den va bra!
2016-12-07

  Öknens Ros VIP
Fyndigt! Låter som en bra lösning!
2016-12-07

  Maria Sundelin VIP
Låter bra det.
Kramar
2016-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP