Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara för dig ...

 

jag älskar tanken

att du lever i min själ

det känns närmast

som två snöflingor

i en och samma vinter

din fysiska frånvaro

är en katalysator

distans skiljer oss åt

men förenar oss

 i drömmar

och i bläcket jag skriver

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 494 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-12-07 15:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Längtansfullt och mycket fint...gillar slutet speciellt...
2016-12-10

    Dan Myrbeck
Jag skickade precis ett mail till
Redaktion poeter.se med för-
slaget att utnämna den här
till Utvald text.
2016-12-08

  Lars Hedlin
Så vacker
2016-12-08

    ej medlem längre
En vacker förening i dina ord.
2016-12-08

  Nils-Robert
Ja äkta kärlek har ingen gräns och känner inga avstånd. Så fint skrivet
2016-12-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Ljuvligt diktat om kärlek på distans.
2016-12-07

    Birgersdotter VIP
Vacker fin text!
2016-12-07

  Marita Ohlquist VIP
Borta men ändå nära!
Underbart vacker text.
2016-12-07

    Dan Myrbeck
Toppenbra!
Bör bli *-märkt text!
Bokmärker!
2016-12-07

  Quasimodo
Vackert i att älska i tanke och över avstånd och det som skiljer åt också förenar i tanke och känsla!
2016-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One