Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alexandra Kefren som kontaktar en agentur av ledsagare i Tyskland, Cinderella ledsagare, meddelade att deras bud och prisskillnaden med boots, är 1 miljon euro.


Alexandras oskuld är visitkortet och vägen mot en värld...





 


Jag tycker den saga är full av lärdomar och vacker med tanke på hur mycket plågas kvinnor med erfarenhet om livet i relationer som har trasslat sig in.


Oskuld är visitkortet och vägen mot en värld av män av heder

 

- Rumänska, som meddelade , säljer oskuld för en miljon euro har hittat en köpare.

Hur stor är erbjudandet?

Alexandra den tonårig flicka från Rumänien som blev "Stjärna" över natten efter att tillkännage som säljer oskuld för en miljon euro, och har funnit köpare.

Enligt pressen, Förenade kungariket, hade en mycket förmögen affärsman erbjudit till rumänsk flicka som är 18 år 2 miljoner euro för hennes första natt av Amor(kärlek)

Eskort agentur, som debiterar 20 % av pengarna, sade auktionen kommer att avslutas i februari 2017.

 

"Mötet kommer att äga rum i Tyskland. Köparen kan välja hotellet där Alexandra kommer att besöka för en natt, "sade en företrädare representant för eskort agentur.

Alexandra säljer sin oskuld "för att hjälpa familjen i Rumänien att övervinna ekonomiska problem. Förälder polis och apotekare, som tjänar 1000 euro tillsammans i månad påstår att familjen har inte ekonomisa problem, sälja sin oskuld "för att hjälpa familjen i Rumänien att övervinna ekonomiska problem. ”är ett påhitt, familjen kommer att förneka Alexandra som deras dotter.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 719 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-07 16:02



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Oskulder ! De e va dom vill ha de välbärgade affärsmännen med fru och barn hemmavid.
Å MUHAMMED VA VÄRST SOM GIFTE SIG MED NIOÅRING.
2016-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP