Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Broder Perdurabo

 

Strukturer, läderartade viskningar som vrål

rustade, med nitar, täcker marken

Do what thou wilt that is the whole...

skriver: ringbrynja, runor, du

syr ett anlete, ögon, näsa, mun 

ett sendraget leende, kupade läppar, tänder 

häver kroppen är ett såll, renskriver på en höft

en nål. Alzarin, är hud som rök.

of the law...




Fri vers av Kozo
Läst 443 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-07 22:36



Bookmark and Share


  i af apa
"häver kroppen är ett såll, renskriver på en höft"... ja den biter sig fast!
2016-12-09

    ej medlem längre
med ett bara, I
rör den sig
krapprött
+
2016-12-08

    ej medlem längre
Borde vara brottsligt men det funkar! :)
2016-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo