Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag möter dig

När vi når djupare så kan vi se.
Jag ser dig, sa han.
När vi är ärligare så kan vi visa.
Jag visar dig, sa jag.
När vi är känsligare kan vi förstå.
Jag förstår dig, sa han.
När vi är tydligare kan vi mötas.
Jag möter dig, sa jag.
När vi är två kan vi vara olika.
Jag är olik dig, sa han.
När vi är färdiga kan vi vara här.
Jag är här, sa jag.




Fri vers (Fri form) av karinhj
Läst 335 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-07 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karinhj
karinhj