Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DetÄrintEsåläTt

Att bara våga
Känna
Sig
Älskad
Våga tro

Samtidigt måste man ju om man vill ha
annars är det klart det inte kommer bli
alls
Livet vill
vill jag
du
Vi
Eller är jag vi du lurade igen precis som alla andra dagar liv tider

Jag är inte bitter
bara lite försiktig orolig skräckslagen rädd lycklig tillfredsställd glad och överväldigad
Begär inte jag ska hantera det bra

Kommer ändå
ÄLSKA
LEVA
LÄRA
SÖRJA
HATA
ÅNGRA
Å ÄLSKA IGEN
hur livet än gör tills dess det inte längre vill ha mig




Fri vers av kråkan VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-08 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP