Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katten och jag

 

Så är det katten

så är det jag

 

i den här natten

är anden svag

 

är tidens gång

en klockas slag

 

en väntan lång

innan ljus och dag

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av Peter Olausson VIP
Läst 524 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-08 02:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En betagande fin dikt med rim som sitter som de ska.
2016-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP